Dags att bunkra upp!

Nu träder Ipred i kraft

Se upp alla fildelare. På onsdag träder lagen i kraft som kan ge ett saftigt skadeståndskrav i brevlådan.

- Vi kommer självklart att använda lagen, säger Antipiratbyråns jurist Henrik Pontén till TT.

Film- och musikbranschen kommer inte att tveka att använda den nya Ipredlagen, det framgår av branschens företrädare.

- Det är klart att vi kommer att använda lagen. Vi har ju inte verkat för den för att sedan inte tillämpa den, säger Antipiratbyråns jurist Henrik Pontén.

Lagen ger upphovsrättsinnehavare rätt att i domstol begära ut identiteten bakom en illegal fildelning. Enligt lagtexten ska det röra sig om intrång av viss omfattning. Enbart nedladdning av fåtal verk ska inte räcka.

Men här är nyckelordet nedladdning. Så fort det handlar om uppladdning kan uppgifterna lämnas ut, även vid enstaka verk. Den vanligaste tekniken i dag - bittorrent- innebär att man laddar upp samtidigt som man laddar ned, om man inte aktivt stänger av den funktionen.

Stor skada

- Det kan räcka med att man laddar upp ett verk för att man ska ställa till stor skada, säger Lars Gustafsson, vd för skivproducenternas organisation Ifpi.

Från motståndarna till lagen har det hävdats att det nu blir möjligt att skicka skadeståndskrav till enskilda och att man då har att välja mellan att betala eller att gå till domstol, vilket i båda fallen kan bli kostsamt.

- Alla som vållar någon annan skada riskerar skadestånd, säger Henrik Pontén.

Han framhåller att ett stort ansvar nu ligger på internetoperatörerna.

Olagligheter

- De har en affärsmodell som till stor del bygger på att deras kunder begår olagligheter och därmed har de ett stort ansvar för att informera om vad som nu gäller, säger han.

Det ansvaret tar de, anser operatörernas branschorgan.

- Jag tycker att vi tar det ansvar som kan krävas av oss. Men lagstiftaren har också ett ansvar att informera om varför man antagit lagen, det åvilar inte oss, säger Pär Nygårds, som är näringspolitisk expert på IT & Telekomföretagen.

Internetoperatörerna trycker på musik- och filmbranschens eget ansvar.

- Det grundläggande och allra bästa sättet att stävja det här är att man tar fram bra och prisvärda lagliga tjänster, säger Patrik Hiselius, ansvarig för samhällskontakter på Telia Sonera.


Tisdag..

Idag är det tisdag och det har varit en alldeles underbar dag även fast man har haft samhällstjänst. Solen sken och det var allmänt chill, min efterblivna kompis har förgyllt dagen. Synd att han inte fanns dom andra 87 timmarna. Min efterblivna kompis har idag lyft 2 bar stolar och en lampa, tycker jag var väldigt roligt att titta på eftersom att han är spinki som en sena. Nog om stackarn. Nu är det bara 13 timmar kvar på lidandet 7 timmar imorgon och 6 timmar på torsdag, fy fan vilken fest. Ska fira det genom att åka till Borås och titta på Elfsborg - Hammarby på lördag, tror jag kommer bli väldigt roligt. Men nackdelen är väll att man kommer antingen få 100 timmar till eller "ordning och reda, kåken på freda"! Man får ju alltid hoppas på det sist nämnda för om jag får komma tillbaka dit så kan jag säga som så att jag hällre börjar ligga med killar.....

XOXO
PS: En fri man är en luder lös man!

Raubtier

Vilken underbar helg! Min helg började i Onsdags så man kan säga att det har varit fullt upp sen dess, med diverse saker. Idag är det Måndag och jag har haft samhällstjänst tillsammans med mina kära kollegor, det var ganska roligt eftersom att det har börjat typ en 70 år gammal gubbe som är retard! AS ROLIG!! Men jag pallar inte skriva i denna skit blogg nu, kanske kommer mer senare eller om något år eller så.


XOXO
PS: RAUBTIER ÄR VÄRLDENS TYNGSTA BAND!


Fredag!

Idag är det fredag och grabbkväll i nalles blå hus ute på brevik, vi sitter här 3 könsmogna killar och pratar gammla minnen och dricker öl, som skall bli mängder. Idag har jag vart med Söder och vart och hämtat hans körkort sedan drog vi och åt en pizza samtidigt som vi handla öl, efter detta fenomen så drog vi hem till mig och korkade upp ölen. Nu sitter vi här och pratar en massa saker om livets mening och varför man skall vara så himla dryg på fyllan. Skriver mer när jag inte längre ser tangenterna.

XOXO

Adidas originals diamond superstar

Här kommer ett tips till alla som precis har fått sin lön och fortfarande går runt i sina slitna FOPPA-tofflor.







Dessa par kostar runt 900-1000 dollar, för alla er som inte vet vad ni skall spendera lönen eller studie bidraget på så finns dessa Adidas originals diamond superstar på marknaden. Det är Swarovski-kristaller på sidorna så man ser riktigt hal ut i dessa tofflor! 0,2 karats diamanter på sidan av tofflorna (dom man ser)

Avgaser

Nu har jag fått information om att jag inte bloggar tillräckligt mycke så nu skall jag vara som Blondinbella, fast jag skall kalla mig själv "Det mörkhåriga kylskåpet". Det är mitt namn från och med denna stund! Nu har jag lagt en fis i mitt rum och det luktar avslagen juice som har stått och jäst i 2 år...

XOXO


Rätt skall vara rätt!

Våra grundläggande mål:

1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2, Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället.

3, Sverige skall styras för svenskarna: Alla politiska beslut skall utgå från vad som är bäst för de etniska svenskarnas intressen.

4, Sverige skall styras på ett så ändamålsenligt sätt som möjligt: Statsapparaten skall ledas av ett modernt statsskick som så effektivt som möjligt gagnar svenskarna. Statsskicket måste bygga på kompetens och ansvar, och dess uppgift skall alltid vara att tjäna befolkningen, aldrig tvärtom. Det styrande systemets ledord skall vara förbättring, utveckling och hela folkets väl.

5, Sverige skall ha ett faktiskt självstyre: Gärna samarbeten med andra länder men inga avtal som innebär att överstatlighet accepteras.

6, Sverige skall vara ett tryggt land att bo i: Trygghet, såväl individuell som ekonomisk, skall vara ett av samhällets fundament.

7, Åsikts- och yttrandefrihet: Alla frågor skall vara fria att diskutera i Sverige, forskningen skall vara fri och inskränkning av den personliga integriteten genom statlig övervakning av icke-kriminella medborgare skall ej tillåtas.

8, Svenskarna skall äga de svenska resurserna: Betydande svenska naturresurser och allmännyttig verksamhet skall ägas av det svenska folket, vilket innebär att all vinst från sådan näring återgår till befolkningen och inte till utländska eller enskilda intressen.

9, Folkgemenskap och social rättvisa skall genomsyra samhället: Klassplittring skall ersättas med klassgemenskap där hela folkets kreativa och produktiva insatser värderas högt och ingen samhällsgrupp tillåts avancera på bekostnad av någon annan.

10, Sverige skall ha ett starkt miljö- och djurskydd. Sverige har en unik natur som är värd att skydda och bevara. Livsmedelsindustri och annan verksamhet där djurhållning ingår måste vara etiskt hållbar.

http://www.folkfronten.nu/punktprogram/


--

Nu sitter man här hemma och dricker bärs och äter krabbination i mängder, med detta inlägg vill jag bara säga att man skall aldrig glömma att köpa biljetter till ELFSBORG - HAMMARBY den 4 april. BOX, LADD OCH EN JÄVLA MASSA BIRA!

Oensdeage slash Teoärsdeag

"Dom" säger att Onsdag skall vara lill-lördag så jag tänkte, ÄÄÄ VA FAN. Provade detta, och gick ut och skulle bara dricka en öl. Men alla som vet vem Erik Brantås är så förstod jag att detta kommer verkligen inte sluta bra, Daniel T lurade iväg mig till Curres där det var ett antal cola innan jag försod, "AAAAH kanske dags att hämta min könssjukdom och börja hinka bärsa". Som tur var det en lokal svarttaxi som skjussade hem mig dära, jag kom, jag såg, jag segrade. Efter curres så skulle jag och Danne dra någonstans så vi tog en bulle, men vad han inte förstod var att vi skulle köra en spring taxi. Så att jag sa till taxi chuffören att jag måste spy, så med bajs i brallorna så klev jag ut och sprang som en jude. Efter halva vägen kommer jag på att jag är bajsnödig, så jag hukar mig ner mitt på vägen och lägger en kabel låda och sedan med nerdragna brallor så springer jag hem till Frodo och torkar mitt anus, som nu hade stelnat till en fullvuxen alfa hane. Väl framme hos Frodo så stog de 2 killar som dörrvakter och dom började gala som 2 tuppar, jag springer in och torkar mig och tvättar mina ner bajsade händer, sen så går jag upp och hälsar på Jojo och Frodo som vid detta tillslag låg och vilade ögonen, jag gick ner och bad och stönade att hunden skulle dansa med en frisbeé, men dock utan resultat. Sedam tog jag av mig "nästan" alla kläder och gick ut på vägen och skulle möte Danne, fast han kom inte så jag började gå mot Stefan. Väl framme vid Stefan så blev vi bjudna på Absinth, Danne höll på att kalva efter den smällen kan man säga. Jag somnade och vaknade upp dagen efter, fortfarande lika full som dagen innan. När jag vaknade så satte jag mig i solen och som ni lekmän säger "chillade". Efter att jag har andas min naturliga luft så sätter vi oss i bilen eftersom att Stefan skall lämna in bilen på service, så vi begav oss till Öringe för att lämna in hans bil, jag och Danne sätter oss på Öringe Pizzan och äter och dricker en vanlig måltid, vid ett antal minuter så kommer Stefan infarandes och säger att hans sandaler har lämnat honom. Vi reagerar givetvis på detta... Så vi går ut och hoppar in i Stefan's "kärra". Vi drar till Nacka polisstation eftersom att jag skall göra ett nytt legg och parkera om polisernas bilar. Efter dessa stordåd drar vi och träffar en kompis och hennes kompis, jag dricker en 10,2% och efter halva burken känner jag att "fan detta går inte". Så jag böjjer mig över staketet vid folktandvården och lägger jordens spya, efter detta känner jag att detta inte kommer funka så jag ber min kära vän att gå för att inhandla mera alkohol. Givetvis gör han detta "eftersom att jag är en farlig jävel". Efter detta drar vi till ett berg och träffar några fruar vi hittade, vi dricker mera bärs och sedan så träffar vi Södish som BTW har fått körkort, så jag vill passa på att säga "DRICKER DU BÄRS DIN JÄVLA BÄVER?!" alltså det finns en svensk förklaring och det är GRATTIS. Jag vill också poängtera att Max "Lunkan" Lundquist fyllde 20 höstar igår.. CONGRATZ din sillstrypande öltunna!

Nu orkar jag fan inte skriva något mera, jag skall lägga mig i sängen och gå in på http://www.youjizz.com och klia mig i grottan.

XOXO

PS: Man skall aldrig yttra sig om något man inte vet ett skit om!

Mitt nummer för alla kåta dårar :0737273922


Teleräkning



Min bedårande telefon räkning som kom häromdagen, väldigt ovanligt.

Tjusdäjj

Idag när jag vaknade upp ur min hela sinnesjuka dröm så märke jag att det stod ett djur på min altan, och alla vet vad jag brukar göra med djur! PRECIS, knulla dom! Så jag tog ett språng mot detta magnefika djur som bara hungrade efter att få något gott att sätta tänderna i, väl framme vid detta djur så märker jag att det är en aning större en mig så med pilgrims fåglar i ryggen lägger jag benen på ryggen (bokstavligen talat) och bara ligger där. Eftersom att jag blir så JÄVLA trött på det där uttrycket, har hört de ta mig fan 500 gånger idag. Så nu skiter vi i de och så skall jag försöka visuallisera för er vad min dag har gått ut på. Vaknade 08.00, gick in och halkade ner för trappan i jakt på duschen, 09.10 gick jag till bussen för att kunna dela med mig av mina kunskaper på min bedårande samhällstjänst, 09.56 kliver jag in på arbetet med blickar som möts i hallen, 10.00 skurar av möbler som var dammiga, 10.30 går jag ut med en hund och tar en riktigt lång promenad för att titta på båtarna i hamnen, Sen efter en stund kom det en stor last med möbler som skulle bäras in i den pitoreska butiken. Så jag greppar tag i närmsta tillhygge och slår mig själv i huvudet för att slippa, men det hjälper dock inte. När jag nästan är klar ser jag hur en vän till mig kommer in spatserande i butiken och börjar titta runt lite, efter att han hittat det han skulle ha så frågade jag min handled fall inte jag fick gå en timme tidigare, och det fick jag! När jag då hade slutat så passade vi på att vandalisera MCDONALD´s eftersom att min vän inte hade ätit på en väldigt lång tid eftersom att han är anorektiker. Efter att vi har vart där går vi in en liten butik och då menar jag super liten och min vän skall köpa snus, väl där inne blir vi bemötta på ett sätt jag bara trodde apor kunde göra, men så var inte fallet. Vi hoppade på första bästa tunnelbana och begav oss till Gullmarsplan där min väns bil stod parkerad utan namnskylt, och så avrundade vi denna saga med att berätta att även som många andra så sitter vi med varsin dator i knät och bloggar och dricker thé. Tack blondinbella för tipset, lät så himla mysigt när du berättar om hur mycket du älskar att blogga och det sjukaste med detta det är att varenda jävel bryr sig. Nu tycker min vän att jag skriver för mycket så nu måste jag dra och hoppa framför närliggande rep.

XOXO

PS: En vit bil är en lik bil!

R.I.P RÅTTAN


Måndag!

Idag har det vart Måndag och jag har inte vart ett dugg närvarande i mitt liv för tillfället eftersom att jag har haft fullt upp med forskning om att bota cancer och att titta på en serie jag har fått tillgång till, kan tyvärr inte säga hur pga. FRA, IPRED och diverse kontroversiella grupper som finns nu förtiden. Men en sak kan jag säga till mig själv när jag vaknar och det är, "du har iallafall kvar din förhud, var glad för de!". Det finns faktiskt människor där ute i skogen som inte har något skinn där det brukade vara en gång i tiden när man precis hade upptäckt att det fanns liv där nere på kroppen, jag personligen tycker att det är konstigt att vissa inte vill ha en förhud eftersom att det kan ju vara väldigt skönt och pierca den någongång i livet. Nu skall jag inte prata om förhudar och varför denna underbara planet kom till utan om min serie jag håller på att tittar på, den kallas Chuck och jag vet att jag är efterbliven eftersom att den har väll gått på tv ett tag nu. Men apropå serien så i sesong 1 avsnitt 4 finns det en tjej som säger en sak på svenska som låter ungefär så här "Jag slänger nycklarna till dig, kommer du att tappa dem då?" och det personligen tycker jag är väldigt ballt eftersom att serien inte är svensk. Men nog pratat om den serien... Jag fick också en väldigt trevlig överraskning på posten, nämligen en faktura som var lite högre en vad den brukade vara eftersom att den var på 115,000,00 SEK, och det är ju ganska mycke pengar, jag menar hundra femton tusen de e inte vanligt så här års, brukar egentligen komma runt jul och nyår. Så det var en väldans chock. Lägger upp en bild på den imorgon när jag kommer hem från samhällstjänsten, BARA 3 gånger kvar nu. SNART ÖVER!

XOXO

PS: En förhud är för mycke hud!

Allrighty then...

Igår var det lördag och på natten vart det söndag. Nu skall jag beskriva min känslor, både fysiska och psykiska. Jag kan först beskriva gårdagen med mina egna ord..... Det hela började att jag vaknade upp i granbacken och tänkte att nu jävlar är det dags att förtära alkohol. Så jag och min livskamrat begav oss hem till MITT KISS och tittade på när Sickan städade och Mitt kiss sminkade sig, samtidigt som jag åt ett tuggumi. Efter att hon och Stefan sminkat sig så begav vi oss raka vägen till närmaste systembolag och köpte 3 plattor öl och dylikt. Det uppstod ett väldans problem när vi skulle betala eftersom att mitt legg är från när jag e 8 år så det gick inte så bra. Så jag sade att den gamla gubben Åke skulle gå i god för mig, till slut gick det bra men med oroliga blickar i kön. Vi begav oss sedan till ett utsikts ställe och drack en öl i solskenet, och jag vet hur detta låter för er nyktra människor. Efter att vi hade suttit där i solen så tog vi en HC-60 Blackhawk helikopter hem till Stefan och drack öl i mängder, det hela resulterade i att vi begav oss hem till en kille som har en väldigt stor snopp, därav hans namn. Lill-snorre. Han fyllde nämligen år i går så det var honor och dylikt i hans lägenhet. När vi var där så fick jag lära mig något sunt, man skall inte kasta glas i stenhus, jag fick en åra i skallen, spräckt läpp och en väldans massa smällar i huvudet. Fast man e ju hård som satan så det gick bra. Så klockan 4 ungefär så begav Simon och jag till bussen för att ta bussen, så när vi kommer upp till bussen så behövde vi bara vänta i 5 minuter som tur var. När vi kommer hem så äter jag ett äpple, äter annanas och dricker en öl. Nu när jag är vaken så drog vi till pizzerian och åt en matbit och drack vatten. Nu sitter man hemma hos Stefan och dricker cola och tittar på ett väldig underhållande program på 6:an ..

XOXO

PS: Jag gillar att ligga med djur på Torsdagar...

What a night!

Hejsan, mitt namn är **** jag är 20 år och luktar kiss, jag har förnärvarande 41 fruar och 1 barn. Gårdagen vart ganska lyckad.. Vi satt först hemma hos mig det var jag, tina, charlie, axl, mitt kiss, stefan och daniel <3, sedan kom pappa på att han skulle skära av mig halsen om jag inte gick och spelade twister en het sommar dag. Så vi begav oss hem till Charlies mamma där de vart livat som aldrig förr. Vi hoppade av i centrum och som vanligt var det mycket folk som ville ha snopp eller punanni dära, sedan satte vi oss på bussen på G mot granängsringen för att vi kom på att vi inte orkade gå eftersom att det har ju varit hjul och då har man ju lagt på sig ett par kilo, väl framme i ringen så är det ju som vanligt nattsvart, så jag tog tillfället i akt att börja skrika massa dumma ord om den motsatta rasen. Väl framme hos Charlie så gick det så här... Mitt kiss köpte sprit, jag drack öl, tina drog hem, axl drog hem, nattis var full, charlie kicks ass, stefan somna och daniel var bara allmänt kåt. Man kan säga att det var som det gamla Grekland hemma hos Charlie, det var könshår i hela lägenheten. Efter att ha badat i allt könshår tyckte jag att det var bäst att runda av kvällen med att sova på soffan där sankte per och teddy björnen fredriksson låg och gestikulera. Så nu har jag vaknat för ungefär en halv timme sen och funderar på att springa upp till pizzerian och köpa mig en lägenhet med mycket bea på....

XOXO

PS: Ytterskor skall man ha utomhus och inte inomhus.


Räk-ätar eliten !

Precis... FREDAG, vad skall man göra en afton som denna förutom att smuggla krabbor från mora till årsta? Jag har några få ideer som dyker upp så där huxflux, man kan antingen bada i oliv spa eller kanske till och med äta jordgubbs friterad palsternacke.. Nej då, skämt o sido. Idag blir det fullt ös medvetslös med lan och dryck från konsum i krusboda, det blir nog jag, Stene och ..... a de va nog bra så. Tänk fuck this t slå en rök signal till Svempa kopojke och titta på hans könsoregano, SMAYBEE! Man kanske tar tillfället i akt att hylla Joakim Pirinen eftersom att det är hans tur att ha namnsdag en sådan här härlig fredag. Ett stort creed till dig min kära kast anka. Jag gillar Joakim Pirinen bara för att han hade så roligt namn på sin serie han skapade, den hette "Socker-Conny".. Mycket lustigt, mycket lustfyllt.. Nej nu skall jag och min ändtarm bege oss till Farsta centrum för att möta en liten rackare som skall hänga med till mora och smuggla dessa krabbor. Fast först kanske man ska ringa Alexander Kloak-gran eftersom att han slutade för ungefär 36 minuter sen, han kanske är väldigt ambisös att göra mig till en hölje, sedan kanske man skall ta och ringa den bedårande lilla flickan Mitt Kiss och kanske till och med fråga fall inte hon vill vara med mig och mina hemliga livskamrater..
Lycka till Charlie med byggandet av din altan jag hoppas att få prov sitta på någon varm solig vår/höst dag.

XOXO

PS: En blind man är en, blind-tarm! Säg inte det till dom eftersom dom tar väldigt illa vid sig.

Kommer mer i denna fantastiska blogg när mörkret har lagt sig som ett moln på himlen!


VM-final i grottmålning

Nu har jag vart med om något mycket ovanligt denna afton, jag skall nu försöka återskapa bilden med bara mina ord och lite fantasier. Det började med att jag satt hemma och mastrubera som vanligt och tryckte i mig en calzone som min mor och far hade köpt från Trinntorp, som by the way hade blivit rånat inatt. Efter pizzan så vaknade min vän till liv (kan tyvärr inte säga vad han heter pga. säkerhetsskäl), han kom hit i sin volvo med en dator som han hade precis vart och snott av en ny nazist på Sveavägen 51. Efter detta glimrande ögonblick begav vi oss till Petterboda för att plocka upp en kär vän till mig som heter Mitt kiss, hon satte sig i bilen efter att ha rökt en 5:a hash. Vi befann oss nu i detta skede på väg mot ett matställe eftersom min vän skulle äta men visste inte vart, så med fasa så gasar han på istället för att svänga vänster mot lilla Italien, väl inne i stan så körde han runt med skarpa blickar i jakt på ett stycke Subway eller liknande. Så efter en halv bensin tank och 1 timme senare kom han på att han kan lika gärna käka i Norra Sköndal, så väl framme på Daisys köpte han en handtvättad burgare som han lika gärna kunnat köpa på MC DONALDS i Tyresö. Men ack han skall jämt vara värst som man nu brukar säga om in smugglande grottmänniskor. Efter måltiden så begav vi oss till det ställe man hälst inte skulle vilja lämna bilen olåst i om man säger så, nämligen Ringen, vi kastade utt Mitt Kiss i farten samtidigt som jag ristade min nagel i min väns bröstkorg. Vi begav oss med volvon ut mot den lite finare delen av Tyresö, nämligen Brevik. Det hela resulterade i att vi sitter här ute i ett båt hus och har VM-final i grottmålning och sitter och skriver våra bloggar, det var nog det vi har gjort denna afton. What have you done now?

http://ganskabra.blogg.se

XOXO

PS: Huvudlösa människor kan inte se något, så tänk på det.


Josef

Idag är det som sagt som så att det är torsdag och alla vet ju att det är Josef som har namnsdag idag, därför vill jag säga grattis till dig Josef Fritzel. "Vill du ha en wiener-fritzel? Ja tack om du incest-erar". Skämt o sido, idag skulle jag och min vapen kamrat Alexander Grottmålning åka och köpt biljetter till den fullspäckande matchen mellan Elfsborg - Hammarby. Men så vart inte fallet, istället kom vi fram till att vi skulle ha en het debatt om könstymping och fenomen kring tjej-vasan. Jag personligen kommer tycka att alla män borde få ställa upp i tjej-vasan eftersom att det skall ju vara jämställdhet i vårat samhälle och att könstympning är något man måste göra här i Sverige. Nej nu skall jag gnida in kroppen i olivolja och glida ner för alby backen och hoppas på att ingen ser mig.

XOXO

"BORTA BRA MEN HEMMA BÄST, sa fritzel och bevisade de"



Laddstolpar

Maud vill ha laddstolpar - överallt


"I Sverige finns det i dag flera mind-re försök med laddstolpar, men ingen övergripande plan för hur utbyggnaden ska gå till. Det vill regeringen ändra på. "
http://www.nyteknik.se/nyheter/fordon_motor/bilar/article504275.ece



Fortum och Stockholms Stad samarbetar för att testa olika tekniker och betallösningar. I en växande storstad med hård konkurrens om gatumarken krävs en smart planering och en helhetssyn på stadens villkor. Stockholms stad och Fortum arbetar med olika samarbetspartners för att identifiera utmaningarna samt att hitta de bästa lösningarna. Idag öppnas de första permanenta laddstolparna på Norr Mälarstrand och Lidingövägen i Stockholm. Ambitionen för 2009 är att sätta upp ca 100 laddstolpar i staden. En överenskommelse är träffad mellan Fortum och Stockholms Parkering AB.
http://www.fortum.se/news_section_item.asp?path=19923;22344;22361;22351;21466;46097





Sandhamn 2007 eller 2008 kommer inte ihåg...


ST. PATRICK'S DAY!

Idag är det som alla vet ST. PATRICK'S DAY och vad mer kan man göra mer än att dricka grön öl på Irlands nationaldag? Det är ju samma sak som att killar skär av sig förhuden i för tidig ålder, de e ju något man bara gör...

Något annat jag har gjort idag är att ha varit på samhällstjänsten och fick det glada budskapet att Alexander kom in och åt lunch med mig, eller jag åt och han mastrubera. Sedan efter det fick jag yttligare ett till glatt budskap i min så kallade telefon, att jag bara har 4 gånger kvar. Alltså 6+6+7+7 timmar kvar! Fatta den .. Sen kan jag resa utomlands utan skuldkänslor, kommer bli riktigt jävla skönt, en annan sak man kan göra de e ju att lära sig spränga saker av olika saker fast dock in skaldjur eller dylikt.

Nu skall jag försöka få tag i Charlie och Alexander och försöka komma iväg och få en kall öl i strupen innan man avlider här hemma!

Vill också passa på att tacka era läsare för att ni är helt efterblivna och läser de här skiten jag skriver, klipp er och skaffa ett jobb!

XOXO



4:e smäller de !

Supportrarnas bortabojkott avblåses mot Elfsborg


BajenGruppen meddelar att supporterinitiativet att bojkotta bortamatcher hävs tillfälligt i Hammarbys premiärmatch mot Elfsborg den 4 april.

Förra året inleddes en supporterbojkott av Hammarbys bortamatcher, ett initiativ från supporterhåll och utan Hammarby Fotbolls inblandning.

Mer info om detta hittar du på http://bajengruppen.wordpress.com/

Meph - Krabba


LIVSFARLIG Nätdrogen mefedron liknas vid crack och sprids bland unga. I december förra året avled en 18-årig kvinna.


Nätdrogen mefedron, som liknas vid crack, sprids rekordsnabbt bland svenska ungdomar.

- Det är när meffet börjar gå ur kroppen som ångesten kommer, säger en 17-årig användare till SvD.

De första larmen om mefedron i Sverige kom i somras. I december avled en 18-årig kvinna efter att ha tagit nätdrogen.

Narkotikaklassas

Dagen efter klassades den som hälsofarlig vara, vilket betyder att den är olaglig att hantera och handla med.

Men först i sommar kommer mefedron att narkotikaklassas.

- Drogen har hunnit få fäste. Jag tror att vi om fem år kommer att tala om mefedron så som vi talar om kokain i dag, säger Lars Hansson, Tullens expert på droger, till SvD.

Populär i skolan

Drogen ger ett starkt euforiskt rus. På internetforum beskrivs den som en "förälskelsedrog". En 17-årig användare berättar för SvD att han börjat ta drogen efter att den blivit populär i skolan.

- När man tar det och det kickar förändras alla färger. Svart blir svartare, rött blir rödare och man går runt och vill krama alla.

Men lyckokänslorna har också gått över i spasmer, när ögonen rullar bakåt och han blivit "helt borta".

Euforiskt rus

Ungdomar som tagit drogen mycket får ett extremt sug och kan inte tänka sig att vara utan den. På det sättet påminner drogen om crack.

En användare skrev på ett internetforum i februari: "Förstod allvaret redan första gången jag testade meph. Fan, lovar att det kommer förstöra mångas liv, om det inte redan gjort det."


Emelie Sivertsson

"I have a dream"... Ja de e mina ord som kretsar runt Emelie, den vackraste quinna som finns på denna platta planet. Du e som vattnet på pluto och osten på marmeladen. Idag har jag inte skrivit på jätte länge så därför tänkte jag bränna iväg ett stor meddelande imorgon bitti när jag vaknar upp och har käkat fru och ost. Fast jag kan med inlevelse meddela er  kära tittare att jag har fuck this t en dam som ligger brevik mig, hennes namn kan inte komma på tal eftersom IPRED lagen börjar gälla i APRIL + FRA dom är ju bra... Nu skall jag ta till vapnet och dricka upp min avslagna juice och äta mitt avrakade hår samtidigt om jag för upp ett finger långt upp i analen, jag kommer förmodligen tycka det är väldigt shönt. Med detta inlägg vill jag förmedla er att "STAY IN SCHOOL", så att säga "håll er i från drogerna". Appropå droger så vill jag önska en viss person en väldig bra avtändning imorgon när du vaknar upp och är pigg som ett asplöv. Som säkert Stefan sa på mässan "Vi skall antasta djur!", ni kanske undrar varför jag nämner djur hela tiden och det är för att jag har haft en väldigt svår uppväxt. Jag lämnar er med detta och hälsar min mor hjärtligt välkommen till bloggination! Det här är vad din son håller på med, think outside the box morsan! Jag vill att alla medlemmar i konsperations källarns teorier antastar kommentaren Erik Brantås. Nu lämnar jag er mina kära läsare och med de så säger jag att jag älskar Emelie Sivertsson..

XOXO
Emelie, jag älskar dig! /Mitt Kiss



"Dagen citat: För att komma i form behövs en drink, för att komma i Klabbe´s form behövs en hel hink"


Vet ej...

Stefans svar: Jag har ju för i helvete just gjort de din avdankande tegelsten... Idag har jag vart på flugfiske/vildmarksmässan, allt resulterade i att jag fastnade i första bästa bar och drack mig väldigt berusad, nu sitter jag här hos cRobin och dricker lite alkoholhaltiga drycker. Kommer mer när jag kommer hem, nu ska jag till kök ocjh bar och dricka lite till. Önskar att jag träffar Bubbilashion!

XOXO

Dagen då det slutade i storköp.....

Idag när jag vaknade ungefär vid 8 tiden så hade jag haft en dröm om att jag var hyptnotiserad, så när jag skulle gå upp och klä på mig och åka in till stan så kunde jag inte röra mig. Varför jag inte kunde röra mig var för att jag hade ju blivit hyptnotiserad och när jag vaknade upp så trodde jag allvarligt på min dröm som jag haft, kunde inte röra en fena förns ungefär vid 14-tiden. Så jag kom äntligen upp vid 14.30 och kunde gå in och laga lite mat, efter att jag ätit min måltid så gick jag och satte mig framför datorn och pillade lite på mitt kön. Klockan hann bli 17-18 sedan satte jag mig på bussen till lokala pizzerian där jag mötte cRobin, Simon och cEmma, när jag har ätit klart så gick jag ut och kollade när robin försökte kasta en snöboll på ett hus. Men som en vis man sa en gång i tiden "man skall inte kasta sten i glashus" så med dom orden kan man säga att han missade huset... Stefan svängde in med en väldans fart och plockade upp mig fort som sören eftersom att han skulle kolla på en dator, det hela slutade i ett dator köp eller rättare sagt vi ska tillbaka dit imorgon och köpa datorn. Så nu sitter man här pang på en onsdag och äter salta pingviner, dricker vatten, snusar, tittar på andra avenyn och har en kniv i min högra hand för att sedan försöka klyva en atom som jag har försökt med nu ett tag. Men om jag lyckas så lär nog alla märka det med en plötsligt BANG....


XOXO

PS: Alla som undrar vad XOXO betyder så kan jag vända mig och säga till er att kolla på GOSSIP GIRL så förstår ni nog.


Glöm inte...

Glöm inte bort Bajens premiär match nere i Borås mot Elfsborg, finns säkert bussbiljett kvar för dom som vill ha.
Biljetterna kostar mellan 300-400:- INTE MER! Förutom bärs, käk och diverse saker fall man vill ha de.. Boka plats här på bloggen, bussen går från Tyresö!


Bilder del 1



Kan inte riktigt sätta fingret på denna bild men om jag skulle ge en bra kommentar så skulle de nog låta såhär
- Stene sitter på sin soffkant och tänker på hur roligt det var att röka det där sista han hade plockat med sig hem från Amsterdam i julas.




Lagges svenska tröjja gjorde stora intryck på folket som han gick runt och drev med, det lät ungefär så här:
Till en kines: - Kolla inte snett på mig!




Här ser vi en fruktansvärt bra bild på Lagge och Schelander när dom vann deras CS-tunering i helgen mot Janne "Loffe" Karlsson och Bodström. Mycket bra spelat killar. Här kommer ett citat robin och lagge kläcker ut sig.
Robin - B2 B2 B2, han tar longen! AWP FÖR FAN LAGGE!
Lagge - Jag vill nog gå hem snart efterom jag fattar inte vad du snackar om din dumma fan!




Lagge firar CS tuneringen med att elda upp hela lokalen som vi spelade poker i, snygga moves by the way Lagge.

Där har man ju vart!


Hittade denna fina sak...




Gissning lek: Vem tillhör denna fina dänga?

Den riktiga videon...


Tisdag

Idag är det tisdag och det skulle bäras av till Samhällstjänsten med tunga kliv, men ack vid min fasa upptäckte jag att det aldrig kom någon buss. Alltså dom har slutat gått från Tyresö skola - Mossvägen, bra jäkla fint. Så nu sitter man här och har precis kollat på alla avsnitt av Diplomaterna och skall städa rummet i en väldans fart, det kommer bli väldigt fint tror jag när jag väl är klar med spektaklet. Har så jävla mycke skit som skall köras till en sopptipp på siklöjevägen, alltså min häxa till EX. Hon har ju ta mig fan prylar överallt, och sen så säger hon att de e jag som skall åka och lämna de, tycker det är väldigt dåligt eftersom att de e inte jag som har släpat hit all skit. Så där blir man lite rasande över det fenomenet.

Nu skall jag städa och dra snorren i en juice press..
Puss på re.

XOXO


PS: FILMER OCH BILDER KOMMER IFRÅN HELGENS DUMMA FASONER!

Måndag

Ääää fy fan för måndag... Kan bara säga att jag har legat och kolla på säsong 1 och 2 av Yippiee kai-yay och nu sitter jag här hemma hos Adam och kollar på Chuck!

Metallica - SEEK AND DESTROY!

Idag är det som alla vet konsert i folkets hus, det blir jazz i ladan och pop/rock i källaren. Där kommer metallica spela gitar och sparka på olika instrument.

Biljetter kan du köpa på http://www.youjizz.com , dom kostar cirka 29 kronor.

XOXO

Alla som har buggar..... del 2

Nu sitter man här hemma hos Linus Lageli*s och sitter med en kikare och tittar in granntjejen bröst, jag och Lagge har lagt ut både mjölk och kakor på altan i väntan på att hon skall nappa. Fast det har ju igentligen inte jag med att göra eftersom jag har tyvärr fått en luftburen könssjukdom i purjon, det känns som man kissar spikar och det kliar i purjon. Gårdagen började med att jag vaknade upp hemma hos en honungs glaserad kille som går under namnet Söder eller Södish, beror på vart man kommer ifrån. Sedan begav vi oss med tunga steg upp till parkeringen där Linus stog med sin porsche eftersom vi skulle dra och handla alkohol till den lilla damen i rött. Vi begav oss hem till Stefan där vi satt ett gäng mogna killar och tittade på Mamma Mia och förtärde alkohol, sedan drog jag hem och käkade mat så att säga. Jag pratade med Schelander och vi kom fram till att det vore bäst för alla fall han kom och hämtade mig så vi kunde sitta hos han och titta på melodifestivalen och dricka vin. Det är ju bäst för alla, alla vinner på det. Efter melodifestivelen satte vi oss vid hans middagsbord och spelade UNO med hans föräldrar, jag kände med fasa att jag började få lite för mycket i mig så vi drog ner till hans rum och fortsatte dricka lite. Simon, Mitt kiss, Linus och Charlie kom förbi och då vart de livat som aldrig förr, vi började spontant lira p0ker. Ni kan ju gissa vem som vann, det var Linux "Limpan" Laggge med 3 g  som tog hem potten på x antal kronor. Han korkade upp champangen och började spruta som aldrig förr, det vart champange med kex och grus när vi firade. Kvällen vart allt äldre och jag, Laggge och Charlie begav oss hem till mig där vi fortsatte dricka och lyssna på LILLASYSTER och andra hårda band, Laggge däckade, Charlie drog hem, jag tyckte att det var lönsamt att sitta och fortsätta dricka ett tag. Då kommer jag på att de vore bra att hälla ner bärs och andra saker i sängen, sedan lade jag mig i sängen och skedade med Laggge. Kände med fasa att purjon började resa sig så jag förde sakta in min purjo i Laggges vaginala hål, jag fick en stor njutning utav detta fenomen. När jag vaknade så begav jag och Linux oss till lokala bykrogen och köpte snus och cola och tog bussen till 29:an där det vart kebab med pommes.

Iam signing out, over and out mate.

XOXO

Alla som har buggar.....

Hejsan, hallå. Nu har jag vart borta i snart 42 sprakande timmar, tiden bara blir som lösdomständer som man brukar säga på Säters sjukhus. Gårdagens blivande rester vart som så att vi satt, VADÅ SATT! VA FAN GJORDE JAG IGÅR!!?! Jooo jusste, satt hemma hos en gammal maffia boss som heter S*ebbe G*fting.... Spekatulär afton med både honungs slungad gottegris med avslagen juice, efter jag hade ätit drog jag som sagt till han... du vet.... jooo.. kom igen... aa precis han.. Jag behöver nog inte säga mer än denna, vi kom, vi såg, jag segra! Exakt så var de. Först drog man i sig ett par bira sedan begav man sig dit. När jag säger detta så är det verkligen inte med stolthet!!  DROGER ÄR SKIT! Jag var där i ungeär 2 timmar och jag fick höra order "ladd", mush", ful tjack", tjarre" och Roger. Det var väldigt obehagligt, jag hade sälskräck, du vet när du vaknar upp i polisen "super" rum, sängen är fastspikat och ryska ludret ligger i sängen och bara väntar.... Jag måste stänga av datorn nu med jag kommer fylla i detta inlägg, både på min ryss och Schelander.. Puss


Dagens video..



Ganska roligt att dom låter han ligga där ett tag och mensa av sig innan som kastar upp han på benen igen..

Tanke...

När jag låg och sov i min säng som jag oftast brukar göra så slog de mig, shit jag e naken och tänker på bergklättrande getter. Hur är det möjligt att dom ens kan klättra så där högt upp i bergen? Inte ens jag kan klättra upp för klätterställningen, en stor applåd till alla getter där ute som läser detta..

Onsdag

Äntligen är det Onsdag och alla vet ju vad de menas - man får kleta in sig i olivolja och glida ner för närmsta berg.
Min dag ser ut som denna, nu skall jag till polisen och sniffa lim och parkera om deras bilar, sedan skall jag till årsta och titta på den rosa pingvinen. Så ser nog min dag ut...

Tårar faller inte långt från ögat.....

"Hammarby's bandylag blev utslagna av Sandviken med 5-4 i övertid"

Vilket jävla runk säger jag.... Vi kommer alltid vara det bästa laget i Sveriges historia, kommer inte finnas något annat lag som är lika bra som oss i varenda jävla sport som finns. Låt oss inte glömma 21 oktober 2001, den dagen då historie böckerna skrevs om. SM-GULD i fotboll, vilket jag tror kommer inte dröja 104 år till utan endas 8 år. Alltså i år. I år är det år då bajen skall ta sitt andra guld. Låt oss inte heller glömma 2007 när Hammarby's bandylag kammade hem SM-GULD!





Måndagen den 9 mars släpps lösbiljetterna till Bajens hemmamatcher i den allsvenska vårsäsongen 2009. Då endast de tolv första omgångarna av allsvenskan är spikade rör det sig om sex hemmamatcher som det finns biljetter till.


Dagen Outfit!



Byxor: Inköpta på Ben&Jerry's i Tyresö centrum för (59:-)
Tröja: Hittade utanför Gudö matthus
Leggings: Syns inte så det spelar ingen roll
Underkläder: Spets-trosor jag köpte på Kupolen i Borlänge för (499:-)
Päls: Införskaffade våren '02 på Rusta (29:-)
Skärp: Utkarvad ko tarm från MC DONALDS farm (gratis)



"På 4 ben går den som jag gillar allra bäst, gillar, gillar, gillar allra bäst. Jag sitter på hans rygg för de e min lilla häst, e min lilla häst. Vad du är söt min kära lilla ponny, vad du är snäll min kära häst, du säger ingenting min kära lilla ponny men du är den jag gillar BÄST"

Solarieöarna

Nu har jag och Micke precis vart och dragit oss i snorrarna inne på ett solarium, alltså onanerat. Just nu känns det som jag vill ta en högaffel och en sån där spade man har i köket när man gör tårtor eller dylikt, i plast helst. Med högaffeln skall jag skrapa min rygg eftersom det bränner lite halvt smått, med skrapan vill jag hälla på smält ost på och smörja in handflatorna. Men jag kan tyvärr inte säga varför, okej! Ett stycke ledtråd, man använder ju händerna till att göra gröt. Det där kallas för resumé av ovanstående ovationer.

XOXO

"Det ska göra ont!"


Tisdag!

Så var det tisdag igen och då vet man ju vad som gäller när man ligger där i sängen helt naken och tittar på Mona Ingeborg Sahlin, född Andersson 9 mars 1957 i Sollefteå, när hon har ett stycke zebrafärgat svärd i slidan så att säga. Det var ju givetvis dags för att gå till den berömda samhällstjänsten och göra rätt för sig i samhället, det började med en halv timmes rast innan jag hoppade in i lastbilen och drog till en villa i högdalen där vi sedan plockade ut massa möbler och gammalt skit från ett döds boende, jag hatar verkligen de eftersom de luktar gammal överkörd grävling där inne. När de väl kom till frysen så hade dom givetvis stängt av strömmen så när jag skulle ta ut allt hittade jag massa saker som gick ut för så att säga ett tag sen. Hittade en gammal pirog från 2004, luktade helt jävla underbart, synd bara att jag redan hade bärt ut mickron annars hade jag haft en riktig kalas måltid. Nog om det där skiten, nu skall ni få höra något rikligt roligt som hände mig när jag väl kom tillbaka till arbetsplatsen. Där stog det en väldigt mörk man i mustach och säger att han känner mig och att vi är arbetskamrater sedan länge, så jag vrider mig i garv och går där i från. Efter kommer denna mörka skugga och börjar säga något på ett språk jag inte ens fanns, då slutade med att jag blev tvungen att sätta mig på huk och garva ihjäl mig. För om ni har sätt den här filmen "Gudarna måste vara tokiga" då vet ni nog vad jag talar om. Efter mitt epelepsi anfall gick jag med bestämda steg mot bussen och tog tuben till gullmarsplan och tog första bästa buss mot Brevik, på bussen satt det en kille och en tjej som pratade om när Picasso målades och jag satt där och verkligen lyssnade, dom kan inte ha varit äldre en 14-15 och så vräker ena personen ur sig att han använde "kubismens formspråk" och då kunde jag inte hålla mig för garv som vanligt, jag skall jämt garva när det är som pinsammaste, USCH och FASA!


XOXO

Cake


http://www.cakefarts.com/


Det finns bara en förklaring till varför detta idioti finns och det är Rasmus på luffen samt Eva Rydberg..


Äntligen !





Undra fall denna söta lilla pingvin har ätit ett par för många algrensbilar, man skulle ju kunna se de när man ser den lilla efterblivna krabaten plaska omkring brevid sitt stolpskott till morsa som måste ha legat med Flügger färg eller någon slags politiker som har bullemi eller någon annan könssjukdom. Alla som vill ta en titt på denna juvel kan göra de i utkanten av årsta havsbad eller farsta centrum, det kostar bara 24 insyltade munkar från bofors bagari.
Personligen tycker jag att det är något man måste göra här i livet samma sak att åka till Ullareds marknad och köpa en jojo från tidigt 90-tal och ställa sig bland dom andra människorna som står och hänga utanför pressbyron i Tyresö centrum. Alla gangstrar som står där skall fan ha ett diplom att dom ens orkar stå där när det till och med är minus grader, starkt jobbat flickor och pojkar och andra djur som hänger där. Ni kan hämta ert pris på Tyresö hantverk, en svärdslida som bröderna Kasselnäs har täljt.


Juice press

The one and only pic!




 



Hoppas dom gjorde ren Ozzys matskål annars kommer han få en upplevelse i sig!





Nu vet jag äntligen vart jag glömmde min frilla, i Charlies handfat!
En passande låt till denna bild skulle kanske vara "Stephen Lynch - Little Tiny Moustache"

Lördag - Dagen D

Lördagen började med att jag vaknade upp på okänd ort där jag tillbringat natten och fick reda på att vi skulle på fest av något slag, jag tog bussen hem till Adam för jag vågade inte åka hem eftersom jag hade glömt min frilla hemma hos Charlie dagen innan. Så far min skulle ta en sån där mynt rulle med en kronor och köra den hårt och långsamt upp i min ringmuskel tills det började blöda..... Väl hemma hos Adam bjöd han på hemmalagad Pyttipanna med en hemlig krydda som bara kan köpas ur en bagagelucka i Granängsringen nämligen Italiensk salladskrydda. Det var den godaste måltid jag har haft i hela mitt liv. Redan då började jag förtära alkohol och jag kan ju tillägga att jag hade någonstans mellan 4-6 promille när jag vaknade upp där på lördags kvisten, sedan drog vi hem till mig där jag bytte kläder och fick nästan stryck av farsan eftersom mitt könshår var borta :S.. Sedan satte sig jag och Adam på en buss till Kök och bar där vi drack lite öl, väll klara där drog vi till Graniten där Angie hade kickat en fet fest eftersom hon hade precis fyllt 20 år (som dom flesta verkar göra), när jag suttit där och haft en väldigt trevlig tid i mitt liv och fått i mig cirka en jäger pava bar det raka vägen av till elementet där jag somnade eftersom jag tyckte att det var lite kyligt. När jag vaknade upp så upptäcker jag med fasa att det var några personer kvar i lokalen så jag och Emanuel begav oss till bussen och jag styrde min kos hemmåt där jag somnade fort som sören och aldrig mer vaknade upp kan man säga, nu sitter jag här på en måndag och har fortfarande 7 i promille tror jag.

Vill även passa på att säga GRATTIS till Stefan som fyller 20 år idag...

XOXO

Fredag...

Fredag var nog den konstigaste kvällen imitt liv förutom lördag som var ännu konstigare.. Hela kvällen började med att jag och Charlie hade bokat möte inne på systembolaget där vi köpa kryddor och alkohol i inte så stora mängder, sedan bar det av till Charlie där vi lagade mat och drack öl samtidigt som vi frågade varandra massa frågor från ett spel som är ungefär som Geni. Sedan kom Axel von bältros och Stefan Af Grustag, jag började få i mig allt mer alkohol och sedan kom Fiskis, Joppolinish och Nattis. Sedan vart jag skit full som vanligt och somnade på okänd ort...

XOXO 

RSS 2.0