fre/lör

Nu äntligen har de vart fredag och en sprakande afton, de var både de ena och de andra som man brukar säga. Dock inget billigt luder (man kan inte gå allt), gårdagens kravaller slutade i kista. Jag och min livs kamrat stog och gästikulera som Ebba Grön sa... Fråga, varför heter han grön? Jag tror jag skall döpa om mig till Gustav White, de låter ju jäkligt lockande. Tänk och spring omkring och heta så? De vore som en dröm man har haft sen barnsben.. Barnsben? Varför i hela fridens namn säger man så? Jag känner vid mitt lår och upptäcker en slem snigel som cirkulerar, den är svart med röda fräknar. Ajusste.... Fredag: Kan summera att det vart en väldans lyckad kväll. Och nu sitter man här på en lördag, klockan är 15:34 och man är ap rak och önskar att man hade några bjärka i min hand.. Ordet bjärka uppfanns av en vän till mig när han var i Spanien och hade druckit en sisådär 60-70 öl, kom in på hotell rummet och sa att han behövde bjärka. I förrgår så fastnade jag med huvudet i buss dörren och de kändes stimulerande för både kropp och själ. Idag skall jag gå på maskerads party fast jag skiter i att klä ut mig eftersom jag tycker det är så jävla överskattande..


PS: Jag har inge hår på mitt huvud (kommer bilder inom snar framtid)

XOXO


DE HÄR ÄR RUMBA !


-----

Blondinbellas nummer: 0736-630005
Isabella Löwengrip

Nu får de vara nog!

Nu har jag suttit och läst om konsperationsteorier ett tag och massa andra intressanta saker för vissa, men nu får de banne mig vara nog! Vad i helvete menas med att glida på en räkmacka och född med silversked i munnen? Den som listar ut själva sammanhanget får en guld tia på posten. Visst jag förstår det där med att man är dummare än tåget det vet jag till och med vem som uppfann. Det var min gammel gammel farfar som kom på de på 1813-talet och det började med att gammel gammel farmor hade legat med sotaren så min gammel gammel farfar vart ju givetvis ledsen och övergav det gamla trollet, farmor vart ju helt förstörd. Så hon skulle en dag ta sitt liv genom att hon skulle lägga sig på rälsen och hon hade lämnat en lapp i farfars brevinkast. Så han rusade dit i en väldans fart och då fick han syn på farmor som låg där och skulle då ta sitt liv, farfar rusade fram till henne och frågade:
Ffar - Vad håller du på med?
Fmor - Jag skall ta mitt egna liv!
Ffar - Men du är ju för sjutton gubbar 40 meter ifrån spåret och just vid detta spår utanför Västerås går det ju bara ett tåg i veckan.....
Fmor - Men jag vill ta mitt liv
Ffar - Men du är ju dummare än tåget!

Så det var så allt började med den sagan.

Men som sagt den som kommer på "Född med silver sked i munnen" och "Glida på en räkmacka" får ett hederspris och en guldtia. Jag har några egna tankar om det som jag tänkte dela med mig av.... "Glida på en räkmacka" måste ju komma från att någon har precis spungit tjejvasan eller dylikt och nästan är i mål, så har publiken som står och jublat lagt ut massa räksmörgåsar med mycke majonäs och räkor och allt vad de e på. Så sprang hon på dom här mackorna och gled självklart på majonäsen in i målet. Därför tror jag att det heter "Glida på en räkmacka"....
"Född med silver sked i munnen" kommer nog från stureplan eller huddinge eller något där genom att ha varit någon fakir av något slag och ätit en sju jäkla massa silverskedar som sedan har fastnat i fostret och sen har barnet bara växt och växt tills det är dags att komma ut och så har den en silversked i munnen. Detta måste vara den ända och vettiga lösningen på detta fenomen? Eller vad sägs?

XOXO

Söndag morgon





Glömde tillägga att Linus "Limpan" fick en omgång i Lördags av den motsatta vita färgen..
I söndags morse tillbringade vi tiden på ST ERIKS ögon sjukhus, tyckte jag var väldigt roligt och tidsfördrivande, så jag tog tillfället i akt och läste en bok för den trötta mannen!



Vad händer om man somnar i en rondell?


AFC - Laddish


Kärlek



Aldrig ska jag glömma dig
Du är mitt liv, den jag mest älskar
Aldrig ska jag glömma dig
Jag har sen liten haft dig i hjärtat
Så kom igen, vårt södergäng
Dig ska jag följa tills jag dör
Så kom igen, vårt södergäng
Vi måste kämpa för att ta 3 poäng!



Tisdag..

Nu känns det som att jag inte har skrivit några rader på ett tag så nu får jag nog ta och göra de, det har vart en fullspäckad helg med både alkhol och kalas.... Tycker vi börjar med Fredagen, börjar med att Micke, Charlie och Tina står och sparkar sönder dörren när jag ligger och sover. Dom var här ett litet tag eftersom Charlie skulle hem och förberada morgondagens kalas, medans jag och Micke drack oss fulla innan vi skulle in på Hammarby - Flempan. Matchen slutade 7-1 till vårt grön-vita lag som by the way kom upp i DIVISION 3 nu, efter matchen så drog jag och mötte min vän Linus. Vi drack lite bira och chillade tills jag drog hem till Stene Stenrös och försökte antasta honom men de gick inge vidare, på lördagen när jag blev väckt som vanligt så drog vi och försökte fixa cash men de gick inge vidare... På kvällen drog jag hem till Charlie där dom hade ballonger och allt var uppdukat för kalas eftersom vi skulle fira hans 20års kalas. Vi sjöng Lips (en variant till sing star), vi drack bärs osv. Sedan tog jag, Robin och hans flickvän Emma bussen till strand för att jag skulle hem till Simon och då hände den äckligaste grejen jag har vart med om i hela mitt jävla liv. När vi klivit av bussen vid Lagergrensväg så sa han att bussen som skulle gå vidare kommer snart så vi väntade givetvis. Bussen kom, den såg oss, han stack! Hor bussen körde förbi! Så tänk på de om ni bor på ett ställe där bussarna går minst en gång i timmen att ring en taxi istället och undvik buss nummer 890. Söndag: gjorde inte mycke somnade ungefär när jag kom hem typ vid 16.00 så sov jag fram till det var dags att dra till min bästa vän på arbetsförmedlingen på måndag morgon. Sen efter det drog jag hem och chillade ett tag och sedan hem till Robin och spelade Tecken och Counterstrike... Det var as kewl! Idag har jag bara vart på samhällstjänsten idag och känt på kaffe andedräkter hela långa dagen. Jag har även fått hem världens dyraste telefon räkning tror jag, den låg på 11578,00:- så om du ser detta Micke eller Johan eller vad du hette som har beställt detta abonemang i mitt namn så kan jag lova dig att jag kommer hitta dig och skära av dig skallen och våldta din morsa!


Tack Robin för den underbara designen på bloggen <3
Ett stort tack!

http://celcius.se/ - Webdesign

XOXO


Bajenkvällen


Bajen Fans hockey- Hovet! from Bajen777 on Vimeo.

Äntligen

Nu är min efterlängtade pianolektion slut, det vart sojabönor. Vem gillar inte sojabönor?! Erik och jag har lärt oss en massa nytt idag som tex. att jorden är platt, månen är vit, solen är en planet och massa annat. Jag har tänkt att berätta detta för er efterblivna förut men nu kommer jag till skott, min man är gravid. Ja visst ni läste rätt, han är med barn, en pojke fuck this t. Hans namn skall utalas med K, han heter Ryttgard. Tycker jag är ett väldigt fint namn på en pojke som inte ens fyllt ett år, vi kanske skall döpa om honom när vi har skurit av hans förhud till något hebreiskt som tex. Jonas eller Filip men vi får se hur det bär av. Nu skall iallafall jag och mitt blivande hängluder sitta och spela ett nytt spel som har kommit ut på marknaden som heter CounterStrike. Det går tydligen ut på att någon i motsatt lag är terrorister och ska lägga en bomb (i vad vi i spel världen) kallar B2 eller B1 och så ska Anti-terroristerna försöka stoppa dom svarta männen från att lägga denna kabel på angiven plats, man får välja vapen genom att trycka på olika bilder som kommer upp. Jag såg nu på senaste CS (som det kallas) att man kan köpa sköld, och det är ju bra om man har ett luftgevär men inga kulor. Men om man nu har kulor så går ju givetvis kulan igenom det svaga glaset som finns på denna sköld. Så då är ju den motsatta rasen död och det är ju inte så roligt, om man har tur kan man få in ett HEADSHOT eller som vi säger (ett HS), och alla ni där ute som har fått ett HS vet ju att det är inte roligt men blir ju inte bara arvlös utan blind också... Med detta budkap vill jag meddela er där ute att sluta spela CS och börja spela THE SIMS istället, det är ju iallafall verklighetsbaserat.

XOXO

PS: Jag har könshår kvar på kroppen

Pianolektion

Här sitter jag på pianolektion hos Erik Brantås.. Han håller på och lära mig "jag vill ha en egen måne" med iggy pop (en cover på Ted Gärdestads). Det går fint, och när vi är klara så har han lovat mig att bjuda på muffins och sojabönor. Gud vad jag älskar det här.




Torsdag med stort T

Torsdag - Idag när jag vaknade kände jag frustation eftersom jag vaknade allt för sent, vaknade runt 14.00. Tyckte att jag borde ta vara på mitt liv så jag gick in och drack vatten och sedan gick jag ut för att ta en nypa luft, det jag inte förstår är alla dom uttrycken som finns tex. ta en nypa luft, lägga benen på ryggen osv. Om man lägger benen på ryggen så borde det ju inte gå att springa tycker man, om man tar en nypa luft då får man ju knappt något könshår bättre vore det om man sa att man skulle ta en näve luft eller dylikt. Skita i att lägga benen på ryggen och bara springa istället.... Aja nog pratat om teorier, jag gick ut med hunden och pratade med mig själv. När jag väl kommit hem så ser jag en bil svänga in på parkeringen och vid min fasa upptäckte jag att det var en vän som inte synts till på ett tag och hans namn är Linus, han undrade fall inte jag kunde göra honom en tjänst vilket jag gjorde och det resulterades i att jag tjänade på det. Tjänade 12 öl på att hjälpa honom. Efter vi gjort denna sak så tog vi bilen ner till Alby och lekte volvo raggare och sladdade hejdlöst på parkeringen, vi åkte hem till mig och jag hoppade av och gick ner till mig och tände eld på alla räkningar och dylikt. Sedan satte jag mig vid datorn och tittade klart på AIK - LEKSAND och jag måste bara säga att Leksands första mål var det sämsta jag har sätt från AIK's sida. SJÄLVMÅL! Matchen slutade 3 - 4...

Imorgon är det Bajenkväll i hovet klockan 19.30 för alla som vill komma, en biljett kostar 50kr och kan köpas via ticnet eller närmaste ATG ombud. Insläppet är klockan 17.30 eftersom det kommer vara massa aktiviteter och sådant innan.

FORZA BAJEN

XOXO

Könsvrede

Jag har nu suttit i samma kanot i 5 timmar och fiskat sik, men ack vid min fasa. Jag fick ingen fisk.

xoxo

Friday im in love (8)

Gårdagen började att jag ensam satt hemma och läste en novell av Ulf Lundell och tittade på Obamas tal, sedan kom AXL hem till mig och vi tittade på en film som var väldigt gripande och hängiven den heter "SEX DRIVE". När vi tittat klart på filmen begav vi oss till en mysig liten resturang som heter strand pizzan och axl åt och åt, han åt en kebab med pommesfrites (han tog med sig den), han åt den i bilen. Löken var gammal den hade legat där i minst 2 timmar innan den serverad och förtärdes, såsen var god DEN VAR GOD, OKEJ!? Senap fick vi åka limousine till Krök och bar, där stannade vi inte länge. Vi begav oss hem till en kär vän vars namn jag inte kan utala (han är från elfenbenskusten). Vi drack, vi skrattade, vi rörde varandra, vi tittade på varandra djupt in i ögonen och sa med djup röst "det här är inte rumba" PS. Jag har ingen njursten. AXL vart väldigt våldsam, hans liv hängde på en skör tråd, han klättrade långsamt snyggt upp på den tråden, men ack han föll. Han flyttade elementet cirka 40cm åt motsatt rikting mot Mecka. Han låg i sängen, han tittade inte eftersom han somnade. När det kommer till mig och den utländska pojken så var det goda förhoppningar om att få en glass strut i tinningen. Efter det så skippade kravallerna hemma hos pojken och begav ut till parkeringen där jag hoppade in i en bil, jag begav mig hem till en kompis för att förtära alk-o-hol och valnötter. Jag kom, jag såg, jag segrade. Så gick det inte riktigt till, jag somnade ute sedan så somnade i en iskall bod där det inte fanns någon värme. När jag vaknade upp så tog jag bussen hem för att spana på djur men med ack där fanns bara en hund och ett råttdjur. Jag började gå därifrån hem till den utländska pojken igen fast jag stannade vid en sjö för att lyssna på dom juden som isen brukar göra ifrån sig, har ni aldrig gjort det så borde ni prova. Det låter som hämtat ur en Star-Wars film, jag kom hit och nu så sitter jag här och lyssnar på Frank Sinatra när han spelar gura.

XOXO


PS: Jag är din slav

Tisdag

Dagen har varit den tråkigaste i mitt liv, började som vanligt vid 10.00 på min Samhällstjänst och slutade där klockan 17.00, sedan hem och äta middag och vänta på Simon och Micke. Micke hjälpa min kusin med hans dator som var helt trasig....

Så ser min äckliga dag ut..

...




"Livet är som en golfboll, många hårda slag sedan ligger man där i hålet"

Helgens

En helg utan alkohol är som Romeo utan Julia, helgens bravader slutade med att i fredags satt vi hemma hos två stycken ökända banditer och drack pilsner och pratade om livets undergång, medans i lördags tog vi det bara lugnt och höll käften.

Fredag: "Fest" hos två ökända banditer där det var väldigt sorgliga ögonblick. Vissa spran och kring och välta ner saker och andra satt och kolla på gamla bilder och tänkte tillbaks på hur det var förr. Allting slutade med att bussen gick 07:49 hem därifrån så vi begav oss hem till en kär vän och väntade på bussen där eftersom att dom skulle släcka och sova där. Vilket jag tyckte var väldigt lägligt eftersom det var rörigt överallt....

Lördag: Börja med att vakna klockan 3 på eftermiddagen och sedan bara försöka nyktra till, sedan dra iväg och käka på donken, sedan till Godissvampen och köpa godis och soda, sedan hem till en kär vän och bara mös och titta på Den Gröna Milen, sedan var det bara att dra hem och lägga sig och sova...

Söndag: Gjorde ingenting, låg bara hemma och titta på Entourage och tog de lugnt!



RSS 2.0